Een les duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Ik geef verschillende soorten les. Samen kunnen we bekijken wel soort les voor jou en je paard het meest geschikt is. Natuurlijk wissel ik in de lessen tussen de verschillende onderdelen om de lessen leuk en leerzaam te houden.

  • Longeren: werken naar voorwaarts neerwaarts in de lengtebuiging met ondertredend achterbeen aan de enkele lijn of dubbele lijnen?
  • Dubbele lange lijnen: onder andere fijn voor jonge (groene) paarden welke op zoek zijn naar balans en de afstemming van de hulpgeving.
  • Lange teugelen: wil jij ontdekken hoe het sturen van een paard nu echt zit. Werken in de zijgangen om je paard onbelast recht te richten. Verbintenis te maken van de voor en achterhand?
  • Werken aan de hand: Hoe je je paard kan modelleren. Leren controle te krijgen over de voor en de achterhand en hoofd-halshouding. Werken aan souplesse van je paard. 

Met alle bovenstaande trainingsvormen kunnen je rijden #metjepaard en revalidatietraining ondersteunen. Om zo meer en langer plezier van en met je paard te hebben. 

Afspraak maken

Voor meer informatie stuur een messenger bericht via facebook of stuur een mailtje.